Levende tro

Gudstjeneste

Gudstjenesten er åben for alle.

Det er her vi lovpriser Gud med salmer og lovsange. Der er også børnesange ved gudstjenesten, inden børnene går op til børnekirke. Vi lytter til forkyndelse af ordet, fra forskellige forkyndere, så der er variation i gudstjenesterne. Nogle gudstjenester er Cafégudstjenester, hvor vi sidder om runde borde, og drikker kaffe under gudstjenesten. Nogle er speciel tilrettelagt for børn. Andre igen som stillegudstjenester om aftenen, hvor man lytter til tekst og salmer der er illustreret med billeder.

Bøn

Der er mulighed for at samles til bøn hver mandag kl. 16.30. Her bedes konkret for de behov, der er netop nu. Alle kan sende bønne-emner på SMS, som så bliver taget med i bønnen. Dem der ikke har mulighed for at mødes i kirken, kan får bedeemnerne sendt. Det giver stor velsignelse for alle.

Bibel studiegrupper

Der er forskellige grupper der mødes og samtaler om tekster i bibelen. Det kan være søndagens tekst der gennemgås, eller et stykke i bibelen. Her er der plads til samtale om tro, og hvad den tekst der bliver gennemgået betyder for os/dig i dag. En gruppe er på engelsk, for den der er bedre til engels end dansk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.